Bli medlem tillsammans med tusentals av nöjda kunder 🤗 och få 10% rabatt på din första beställning 🤫. Missa inte det🥳! (Endast för nya prenumeranter)

Analyser

Ta reda på hur din kropp egentligen mår med en modern och effektiv hälsoanalys.

Att komma på rätsida med hälsan är inte alltid det lättaste. Det finns en mängd information på nätet, men det kan ändå vara svårt att veta vart man ska börja och vad just ens kropp behöver.
Att få individanpassade råd är a och o då allas kroppar är helt unika och kräver individuell hjälp. Att självdiagnostisera och ta kosttillskott för en det ena och en det andra kan vara skadligt.

Du kan själv välja vilken analys du vill ha beroende på symptom och besvär, men vi hjälper dig mer än gärna att hitta det test/analys som passar just dig och dina symptom bäst. Vårt mål är att du ska få den hjälp du behöver och hitta tillbaka till din hälsa.

Få individuellt anpassad rådgivning via telefon från vår cert. närings- och fytoterapeut Christina Sjöqvist. Boka en hälsorådgivning över videokonferans/telefon här.

Hårmineralanalys

Trött, stressad, värk i kroppen?

Detta skulle kunna vara tecken på att din kropp kämpar med någon form av mineralobalans.

En hårmineralanalys ger dig:
 • En detaljerad inblick i hur dina mineralnivåer i kroppen ser ut. Du kan se vad du har för mycket kontra för lite av. Men framförallt kan du se hur de olika mineralerna är i nivå jämfört med varandra och detta är det mest intressanta.
 • En överblick hur din ämnesomsättning fungerar och vad du kan göra åt för att rätta till eventuella problem med den.
 • Förståelse för om du har för mycket tungmetaller i kroppen, vilket kan ställa till en hel del hälsoproblem om man inte gör något åt det.

Vi tycker att en hårmineralanalys är en prisvärdig analysmetod eller hälsocheck som kanske kan göras med jämna mellanrum för att hålla koll på sin hälsa på mineralnivå. 

För att förstå analyssvaret krävs det att man har gått utbildning inom det, därför ingår alltid en personlig genomgång på 20 min av provsvaret över telefon tillsammans med vår näringsterapeut och VD som har jobbat med hårmineralanalyser i över 25 år.

Läs gärna några av våra artiklar som handlar om fördelarna med att göra en hårmineralanalys:

hårmineralanalys

Vår populäraste analys!


1.900 kr

hund och häst hårmineralanalys

Vi har även hårmineralanalys för Hund och Häst


1.800 kr


1.900 kr

Hårmineralanalyser

Fortsätt scrolla för att se våra hormon- och signalsubstanstester

Hormon- och signalsubstanser

PMS, mensrubbningar, mensvärk eller infertilitet?

Detta är bara några symptom på hormonobalanser i kroppen. Detta är lätt hänt då hormonsystemet är känsligt och vår vardag ofta är full av stress, kemikalier och näringsfattig mat som kan ställa till med problem för våra stackars hormoner.

I en hormonanalys får du bland annat reda på dina nivåer av:
 • Östrogen
 • Progesteron
 • Testosteron
 • DHEA
 • Kortisol

Testerna passar även män.

Alla testerna inkluderar en genomgång av provsvaret med vår VD som är näringsterapeut och har jobbat med hormontester i snart 15 år.

Läs mer i olika artiklar vi skrivit som handlar om hormoner:
Hormon- och signalsubstanstester
Hormon- och signalsubstanser

Depression, ångest, humörsvägningar eller apati?

Detta kan vara tecken på olika signalsubstansbrister.

I ett signalsubstanstest får du bland annat reda på dina nivåer av:
 • Serotonin
 • GABA
 • Dopamin
 • Adrenalin
 • Noradrenalin
 • Glycin
 • Tyrosin
 • mfl.
Läs mer i olika artiklar vi skrivit som handlar om signalsubstanser:

Kombinerat Hormon- & Signalsubstanstester

Fortsätt scrolla för att se våra mikroorganismanalyser

Bakterier- och parasitertest

Ont i magen, dimhjärna, diarré eller förstoppning?

Detta kan vara några av tecknen på att du har en tarmflora som inte är helt i balans kanske på grund parasiter.

Avföringstest är det allra bästa sättet för att verkligen se om du har överväxt av parasiter, dåliga bakterier och eller jästsvampar som candia albicans.

En genomgång av provsvaret med vår VD och näringsterapeut, som jobbat med avföringstester i över 15 år, ingår vid varje analys. 

Med provsvaret kommer även rekommendationer om kosttillskott som kan vara bra att ta för att bli av med överväxten och för att kunna återställa en bra tarmflora.

Bakterie- och Parasittest

Fortsätt scrolla för att se födoämnesintoleranstester

Uppblåst mage, pollenallergi, migrän eller eksem?

Tyvärr är det mycket vanligt med födoämnesintoleranser. De skiljer sig från allergier på det viset att intoleransen inte ger utslag direkt utan vanligtvis en stund senare, ibland upp till någon dag senare. Detta gör det svårt att upptäcka och faktiskt förstå vad det var som man är känslig mot.

De absolut vanligaste matöverkänsligheter, eller intoleranser, är gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

En elimineringskost kan hjälpa en att förstå till viss del, men lättast är att göra ett födoämnesintoleranstest. Vi har tester som testar upp till 270 av de vanligaste födoämnena, tilllsatser som konserveringsmedel och kryddor.

Det positiva är att de flesta intoleranser går att bli av med genom att undvika det som kroppen är känslig mot och jobba aktivit med att läka tarmen. Det brukar ta upp till 1 år. 

När du köper ett matintoleranstest hos oss, inkluderas alltid en genomgång av provsvaret med en kunnig näringsterapeut. Men vi rekommenderar dig att även boka in hälsorådgivning utöver den genomgången så du kan få vägledning i hur du gör för att läka tarmen och må bättre.

Matintoleranstest
Födoämnesintoleranstest

Övriga analyser

Vi letar hela tiden att uttöka vårt sortiment med fler analyser som kan vara till värde för dig. Hittar du inte en specifik analys som du vill ha, kontakta oss om detta.

indikator-papper-helhetshalsa

pH-indikatorpapper

52 x 2 remsor

117 kr
Mer information

Fortsätt scrolla för att se våra individanpassade hälsorådgivningar

Vilse i hälsodjungeln?

Det allra bästa för att kunna komma till rätta med dina hälsoproblem är att få individanpassad hjälp av en erfaren terapeut. Men av förståeliga skäl kan det vara svårt att ta sig till en klinik. Därför har vi gjort det lätt för dig då du kan över telefon eller videokonferans få proffesionell rådgivning efter just dina specifika behov, sjukdomshistoria och livsstil. 

20 min rådgivningen passar dig som har enklare frågor och funderingar kring vilken analys som du bör satsa på eller vad för kosttillskott du borde ta.

Men har du fler frågor och kanske inte mått bra under en längre tid rekommenderar vi att du bokar en 40 eller 60 minuters konsultation.

Om du har möjlighet att komma till vår klinik rekommenderar vi dig att göra det. Du kan läsa mer om andra analysmetoder vi kan använda oss av om du bokar in ett besök i kliniken här. 

Visste du att kost- och hälsorådgivning ingår i ditt friskvårdsbidrag? 

Bokning:

Köp en rådgivning och boka sedan din tid via länken nedan:

Boka tid

Hälsorådgivning

Klicka för att komma tillbaka längst upp

Kontakt

 • Organisationsnr: 559404-7580

 • Runslingan 20 D • 224 77 Lund

 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 • Vi svarar inom 48 h

Mer hos Må Bra Naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.


Fri frakt över 500

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

 • Köpvillkor
 • Bra Länkar
 • Fyndhörna
 • Logga in / Skapa konto
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se