I Nya Zeeland har Manukahonung använts i århundraden som ett näringsrikt traditionellt botemedel av ursprungsbefolkningen, Māori. Manuka Labs grundare och ägare, Phil Caskey började introducera honungen för världen för över 20 år sedan. Manuka Labs 100% naturliga Mānukahonung från Nya Zeeland produceras på ett hållbart och etiskt sätt och skördas från avlägsna skogsmarker i Nya Zeeland, där det inhemska Mānukaträdet växer naturligt.
Manukahonung är inte vilken honung som helst. Manukahonung produceras genom att honungsbin samlar nektar från manukaträdets blommor. Det är denna unika nektarn från manukaträdets blommor som ger honungen sin antibakteriella effekt då nektarn innehåller det bioaktiva ämnet methylglyoxal (MGO). Manukahonung kallas även “naturens antibiotika” och kan både ätas och smörjas in på kroppen.
MGO KVALITETSMÄRKNING
MGO-klassificeringssystemet utvärderar den naturliga markören av Methylglyoxal, (MGO) och säkerställer renhet och kvalitet. Ju högre MGO-innehåll desto högre kvalitet av honung och ju högre antimikrobiell och lugnande egenskap. MGO-märket på produktens etikett säkrar miniminivåerna av naturlig MGO.
Kontakt
Organisationsnr: 559404-7580
Runslingan 20 D • 224 77 Lund
Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.