Bli medlem tillsammans med tusentals av nöjda kunder 🤗 och få 10% rabatt på din första beställning 🤫. Missa inte det🥳! (Endast för nya prenumeranter)

Vi bojkottar #BlackFriday och stöttar #GreenWeekend

23 nov 2017
Vi bojkottar #BlackFriday och stöttar #GreenWeekend

Black Friday. Denna hysteri som det frambringat. REA REA REA. Vårt samhälle har blivit helt galet i att konsumera. Vart ska detta sluta?

Vi vet att vi inte kan hålla på på detta vis mycket längre till. Varken ur ett humanitärt synsätt när vi tänker på hur våra produkter produceras eller ur en miljösynpunkt när vi tar i beaktande vad som händer med varorna både innan och efter de är i vår ägo.

Passa på du med att ta en ståndpunkt emot den kommersiella hysterin och använda den fredagen den 24 november för att spendera tid i naturen, kanske sortera bort onödiga ägodelar, skänka till välgörenhet, spendera tid med familjen och undvik shopping denna fredag.

200w d

Vi kommer inte erbjuda någon särskild rabatt, mer än våra vanliga vecko- och månadskampanjer. Dessa har vi därför att vi vill uppmärksamma bra företag och bra produkter. Produkter som både är bra för din hälsa och företag som har bra etiska moralnormer.

Till exempel så har vi hela veckan erbjudit 15% på Helhetshälsas produkter. Helhetshälsa är ett sådant företag som verkligen arbetar med att deras produkter ska vara så rena som möjligt. Utan några som helst tillsatser. De flesta av deras produkter är svenskproducerade vilket är något vi verkligen gillar.

Nästa vecka kommer vi att erbjuda 15% på Alpha Plus som också har en strikt miljöpolicy och ständigt arbetar för att förbättra sina förpackningar och frakt.

Vi erbjuder inte dessa kampanjer för att uppmuntra till någon som helst köphets utan enbart för att uppmärksamma varumärken och produkter som du och din familj kanske har nytta av. Men vi vill inte att någon ska köpa bara för köpandets skull utan göra kloka och eftertänksamma val.

Däremot anser vi att bland det bästa man kan investera i är det sin egen hälsa. Det är bättre spenderade pengar än på nya tekniska prylar som är omoderna lika snabbt de kommer ut, inredningspryttlar som man tröttnar på efter ett halvår och kläder som inte håller stilen i längden.

Det vi tänker göra är att erbjuda dig en möjlighet att skänka en slant oavkortat till välgörenhet. Varje månad skickar vi in 1% av vår försäljning till välgörenhet. Men på fredag har du möjlighet att skänka 20 kr vid varje köp direkt oavkortat till myME projektet. På så sätt hjälper du till att ge en möjlighet till hårt arbetande barn, som inte har någon aning om vad Black Friday är, att få en utbildning och en möjlighet till en framtid.

Önskar er en härlig #greenweekend

Amanda M

 

 

Dela artikel:

Amanda Majava

Kontakt

  • Organisationsnr: 559404-7580

  • Runslingan 20 D • 224 77 Lund

  • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Vi svarar inom 48 h

Mer hos Må Bra Naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.


Fri frakt över 500

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

  • Köpvillkor
  • Bra Länkar
  • Fyndhörna
  • Logga in / Skapa konto
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se