Finns det något godare än en nybakad tortilla fylld med härlig fyllning och en stor blaffa guacamole? Nej precis, jag tror inte heller det. (Okej, min lista över mat som passar in i den frasen är ganska lång). Hur som helst, man måste ju kunna göra en glutenfri själv utan avancerade tortillapressar, färdiga bakmixer och slippa köpa färdiga, eller hur? De här tortillabröden blir rullbara, saftiga och smakar hur bra som helst. Råkar du ha en tortillapress redan så funkar det säkert, men nöjer du dig med inte helt perfekta kommer kaveln göra tricket.
Kanske du kan klara dig utan guarkärnmjöl, jag fann det dock vara bra i vår skafferitömning att få ner fler ingredienser. Som ofta med glutenfri bakning – det blir absolut bäst om man kombinerar flera olika mjölsorter för att få de egenskaper man önskar. Basen i dessa bröd majsmjöl såklart, tillsammans med rårismjöl, potatismjöl och tapioca.
Följ länken till receptet för att bli tacokvällens hjälte.
Organisationsnr: 559404-7580
Runslingan 20 D • 224 77 Lund
Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webbsida av Joomlaproffs.se