Vinterns ankomst är ett faktum och glassäsongen känns mer avlägsen än någonsin. I och för sig kanske du ska åka och fylla på D-vitaminerna under detta mörka halvår, och är man på en varmare plats är det ju lätt att smälla i sig någon glass eller två. Likväl kvarstår faktum att det är ganska svårt (beroende på vilket ställe man intager sina solstrålar) att hitta något som är hälsosamt i glassväg. Mycket processad mjölk, vitt socker, vetemjöl, mer socker, mer mjölk och kanske en del andra läskiga saker. Inte för att skrämmas, men den värsta matförgiftning min fru har fått är när hon ätit en inte så bra glass utomlands.
Men när det väl är dags för glass nästa gång och du har möjlighet att göra den själv, tycker jag du ska testa denna. I enklaste utförande behövs endast två ingredienser och tar, om du har en något sånär bra mixer / blender bara några minuter att smälla ihop. Fri från processad mjölk, raffinerat socker och andra ospännande matliknande substanser. Och självklart går det att ha glassäsong året runt, utan problem. Kanske du till helgen vill en långfrukost med pannkakor eller våfflor, då passar bananglassen utmärkt.
nice-cream-bananglass
Organisationsnr: 559404-7580
Runslingan 20 D • 224 77 Lund
Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webbsida av Joomlaproffs.se