Parasitologi X 2 (Px2)

Artikelnummer: 74-10005-001
Inkluderar en genomgång med vår näringsterapeut på 20 minuter
2.500,00 kr
Rabatt
Tillverkare : Nordic Laboratories
 • Testkit

  Beskrivning

  Parasitologi X 2 (Px2) -testet är utformat för att upptäcka parasitinfektioner - tillstånd som ofta förbises eftersom deras symtom har liknade symtomer som andra sjukdomar.

  Parasitinfektion är en mycket vanlig orsak till magproblem. Även om parasitinfektion kan vara en underliggande faktor i flera kroniska sjukdomsprocesser, överväger läkarna oftast inte den möjligheten. Kanske för att tecken och symtom på parasitinfektion ofta liknar andra sjukdomar.  Enligt Dr. Hermann R. Bueno från Royal Society of Tropical Medicine and Hygiene i London "är parasiter den saknade diagnosen i uppkomsten av många kroniska hälsoproblem, inklusive sjukdomar i mag-tarmkanalen och det endokrina systemet."

  De flesta västerlänningar är benägna att tro att en parasitinfektion förekommer utomlands i exotiska länder och är sällsynt här uppe i nord, att det enbart är de som bor i och har rest till tropikerna som kanske ligger i riskzonen. Men förekomsten av parasitinfektioner ökar drastiskt, bl.a. på grund av föroreningar i vattenförsörjningen, ökad resa till och besök från invånare i länder där parasitinfektioner är vanliga, husdjur, konsumtion av exotiska och okokta livsmedel, antibiotikabruk och ökad sexualitet m.m.

  En grundlig patienthistoria hjälper till att bedöma risken för parasitinfektion och behovet av lämpliga tester för att bekräfta misstankar. En definitiv diagnos kan emellertid vara svår eftersom livscykeln för vissa parasiter gör det möjligt för dem att undkomma upptäckt genom standardtester. Störande faktorer såsom barium, vismut, klyster och antimikrobiella medel som antibiotika kan ytterligare komplicera detektering av parasiter i avföringen. Detta är anledningen till att tester är viktiga när man misstänker en parasitinfektion.

  En genomgång på 30 min med vår näringsterapeut Christina Sjöqvist ingår samt skickas ett mejl som utförligt förklarar resultaten av analysen.

  Hur ser en analys ut? SE HÄR
  Vilka Parasiter analyseras: SE HÄR

  Provtagning:

  Avföringstest.

  Hemskickat testkitt måste tas inom 4 månader eller enligt överenskommelse, köpet återbetalas ej efter överskriden tid om inte annat har avtalats! Du kan inte spara lådan i flera månader för att sen ta testet.

  Genomsnittlig bearbetningstid:

  4 ± 2 dagar + frakttid

  Konsultation på 20 minuter baserat på testresultatet ingår i priset. Du bokar in detta i vår bokadirekt kalender: Telefon eller Skypekonsultation 20 minuter
  Vill du ha en 40 minuter konsultation istället, får du köpa till 20 minuter och boka istället 40 minuter. Du kan räkna med att det tar cirka 2-3 veckor att få svaret och jag kommer att meila det till dig. När vi går igenom testsvaren kommer jag att ge dig instruktioner på vad du kan ta för att få mer balans i ditt system. 

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.
 • Relaterade produkter

  harmineralanalys_test

  Hårmineralanalys

  Inkluderar en genomgång med vår näringsterapeut

  1.800,00 kr
  Rabatt
  Mer information

  Nordic-Lab

  Omfattande avföringsanalys & parasitologi x2 (CSAPx2)

  Inkluderar en genomgång med vår näringsterapeut

  6.900,00 kr
  Rabatt
  Mer information

Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

 • Frågor och Svar
 • Köpvillkor
 • Bra Länkar
 • Fyndhörna
 • Logga in / Skapa konto
 • Kontakta Oss
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Logga in