Homeopatika

Homeopati är en av de mest kända och använda behandlingsformerna i Europa. Tre av fyra européer känner till och många har någon gång använt sig av homeopati. Enkelmedel jobbar endast klassiska homeopater med, medan komplexmedel ofta kan användas av andra som inte är utbildade. Bläddrar du längre ner kan du se vårt sortiment många olika sorters homeopatikamedel, både komplexmedel, cellsalter m.m.

> Näringsterapeuten om: Homeopatiska medel

Varför kan jag inte se på hemsidan vad medlet är bra för?

Det är många som undrar detta, och anledningen är att homeopatisk behandling är individbaserad. Det är många olika faktorer som ingår när en homeopat ställer en så kallad anamnes, t.ex. en individs livssituation, tidigare sjukdomar, kostvanor... Därför kan två personer med samma diagnos bli rekommenderade helt olika läkemedel.

Om du har kortare funderingar kring vilket medel som kan vara bra för dig är du välkommen att höra av dig på våra telefontider eller boka tid för en längre konsultation:

Telefontid: Mån-fred, 09.00-12:00
Telefon: 0707-540 400


Kolla in vårt sortiment

Jiba

Startades av Krister Jansson som vars expertis är det immunbiologiska systemet och strävar efter att få ut kunskaper om hur man kan hitta och behandla orsaken på ett skonsamt sätt istället för att bara behandla symptomen. Jiba är ett litet företag men med stora kunskapsresurser. De distribuerar homeopatika, naturläkemedel och kosttillskott från Tyskland och Sverige. som är registrerade och godkända av läkemedelsverket och som vi har lång erfarenhet av att använda. Kontakta oss för fler frågor eller boka tid för en privat konsultation för bästa resultat.

jiba logga

586 kr


216 kr


216 kr


240 kr


586 kr


140 kr


216 kr


216 kr


Dr. Reckeweg

Dr Reckeweg erbjuder ett brett spektrum av handpotenserade komplexmedel, enkelmedel och veterinära läkemedel. Dr.Reckewegs homeopatiska läkemedel finns representerade i mer än 40 länder världen över och deras fabriken ligger i Bensheim, Tyskland.

dr. reckeweg logga

167 kr


160 kr


243 kr


243 kr


DCG

DCG tillverkar och distribuerar registrerade homeopatiska läkemedel, kosttillskott och naturlig kosmetik. Dom är även grossister och distribuerar andra varumärken med stark naturhälsoprofil inom dessa produktområden. På DCG har dom ett holistiskt helhetstänk och visionen att vara vägvisare till en naturligt hälsosammare vardag. 

DCG logga

382 kr


535 kr


166 kr


Pekana

PEKANA är en tysk tillverkare av homeopatiska-spagyriska produkter med GMP–certifiering för att garantera högsta produktionsstandard gällande kvalitet, säkerhet och verkan. Samtliga produkter är tillverkade vid anläggningen i Kisslegg i Tyskland. Företaget producerar produkter med en unik spagyrisk processmetod listad i tyska homeopatiska farmakopén (HAB). Den spagyriska processens fyra nyckelsteg består av: separation, rening, askbränning och återförening. De använder de färska eller torkade örter som krävs enligt homeopatiska farmakopén för kombinationsrecept och analyserar och standardiserar dessa för att bibehålla en jämn hög produktkvalitet.

Företaget grundades 1974 av tyska mäster-farmaceuten Dr Peter Beyersdorff vid PEKANA Naturheilmittel GmbH i Kissleg i Tyskland.

pekana logga

369 kr


369 kr


369 kr


369 kr


239 kr


239 kr


369 kr


369 kr


Plantamed

Plantamed AB är ett svenskt läkemedelsföretag som tillverkar kosttillskott, hygienmedel och lågdosläkemedel. Deras produkter är avsedda att bidra till en bättre hälsa och tillverkas i Sverige av erfaren personal i sin egen produktionsanläggning.

Deras produkter framställs av noga utvalda och kontrollerade råvaror. Många av växterna odlar dom själva – biologiskt och giftfritt – för att sedan skonsamt pressa ur de växtsafter som används i produkterna.Företaget grundades 1974 av tyska mäster-farmaceuten Dr Peter Beyersdorff vid PEKANA Naturheilmittel GmbH i Kissleg i Tyskland.

plantamed logga

180 kr


215 kr


182 kr


Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Mer hos MåBra naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

 • Frågor och Svar
 • Köpvillkor
 • Bra Länkar
 • Fyndhörna
 • Logga in / Skapa konto
 • Kontakta Oss
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se