Dr Sannas Vitaliserande Ansiktsolja för Normal/Bland hy 30 ml

Artikelnummer: 43-00302-030
399,00 kr
Rabatt
Tillverkare : Dr Sannas
 • 30 ml

  Beskrivning:

  Dr Sannas Ansiktsolja är lättabsorberande och fuktighetsbevarande och speciellt framtagen för dig med normal- och blandhy. Produkten innehåller bl.a vattenmelonkärnolja som har höga halter av vitamin A, B och E och linolsyra som hjälper till att minska porerna, samt omättade fettsyror som främjar hudens elasticitet och ger en fin lyster.

  Oljan är lätt och dryg med doft från naturliga eteriska oljor av petit grain, vetiver och bergamott.

  Vattenmelonkärnolja är en lätt halvtorr olja som snabbt absorberas av huden. Den innehåller höga halter av linolsyra som hjälper till att lösa upp smuts och orenheter i porerna. Vattenmelonkärnolja har också höga halter av omega 3, 6 och 9, vitamin A, B och E och en mängd mineraler som magnesium järn, koppar och kalium vilket ger en fin lyster till huden utan att den känns fet.

  Chiafröolja innehåller den högsta halten av omega 3 av alla vegetabilier i världen. Omega 3 stärker hudens barriär och ökar hudens förmåga att behålla fukt. Chiafröolja absorberas mycket snabbt av huden och ger en fin lyster utan att bli blank.

  Baobabolja är mycket rik på näringsämnen – innehåller alla tre omega fettsyror: omega 3, 6 och 9, samt innehåller några sällsynta fettsyror och en mängd vitaminer. Den innehåller vitaminerna A, D, E och K, liksom dihydrosterkelsyra, malvalinsyra, arakidsyra, linolsyra, oljesyra, palmitinsyra och stearinsyra. Baobabolja är en av de främsta oljorna för att främja hudens elasticitet.

  Jojobaolja består till stor del av gadoljesyra, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden därav är det den olja som är mest likt hudens eget sebum vilket resulterar i en sammetslen känsla på huden.  Jojobaoljan innehåller även av palmitinsyra, palmitolsyra, oljesyra och erukasyra som verkar utslätande för huden och motverkar uttorkning. Jojobaolja innehåller även vitaminerna A och D samt antioxidanter som hjälper huden att hålla sig frisk och ger fin lyster.

  Användning:
  Applicera 4–6 droppar morgon och kväll på fuktigt ansikte. Efter användning går det utmärkt att komplettera med dina övriga ansiktsprodukter.

  100% Vegan, fri från djurförsök.

 • Innehåll:

  **Carthamus Tinctorius Seed Oil (Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet)**Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja är den oljan som är mest lik hudens eget sebum vilket gör att den är balanserande för huden både om du är torr eller fet)*Citrullus Lanatus Seed Oil (Vattenmelonkärnolja innehåller höga halter av linolsyra vilket ger en fin lyster till huden)*Canola Oil (Fraktion av svensk rapsolja som har anti-inflammatoriska egenskaper och som också har en lugnande effekt på reaktiv hud)**Salvia Hispanica Seed Oil (Chiafröolja innehåller höga halter av Omega 3 och antioxidanter vilket motverkar torr hud)**Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (omega-9) går in i djupet på huden, verkar utslätande och återfuktande)**Adansonia Digitata Seed Oil ( Baobabolja innehåller A, D och E-vitamin används traditionellt för torr skadad hud)**Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil (Eterisk olja bergamott (Bergaptenfri)*Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar (GMO-fri)*Lavandula Angustifolia Oil (Eterisk olja Lavendel)*Helianthus Annuus Seed Oil (solrosolja, del av E-vitamin)**Citrus Aurantium Leaf Oil (Eterisk olja Petit Grain)** Vetiveria Zizanoides Root Oil (Eterisk olja Vetiver)’Limonene, ’’Linalool, ’’Geraniol, ’’Citral, ’’Citronellol (Del av eterisk olja)

  **Ekologisk, *Naturlig, ’’Del av eterisk olja

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.
 • Relaterade produkter

Instagram

API Error Code: 0 - Unable to extract JSON data

Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Missa ingenting!

Få "Detoxprogram 3 dagar" e-bok GRATIS när du prenumererar! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

 • Frågor och Svar
 • Köpvillkor
 • Bra Länkar
 • Fyndhörna
 • Logga in / Skapa konto
 • Kontakta Oss
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.