Dr Sannas Fuktgivande ansiktskräm för normal/blandhy 30 ml

Artikelnummer: 43-30334-050
50 ml
399,00 kr
Rabatt
Tillverkare : Dr Sannas
 • 50 ml

  Beskrivning

  Dr Sannas ansiktskräm absorberas lätt och hjälper till att återfukta huden hela dagen och motverkar även blank hud. Krämen fungerar utmärkt som dagkräm eller som make-up underlag. Passar dig med normal-blandhy, använd ansiktskrämen på de fetare partierna, exempelvis på T-zonen. Om du har torra partier rekommenderar Dr Sanna sin Närande ansiktskräm, då hudtyperna har olika behov. Kombinera gärna med Vitaliserande ansiktsolja.

  Användning

  Applicera morgon och kväll på väl rengjord hud. Om du använder ansiktsolja börjar du med den och avslutar med krämen. Denna kräm kan också användas som en intensivkur för natten. För bästa resultat, använd med Dr Sannas övriga ansiktsprodukter.

  Om innehållet
  • Svartkumminfröolja innehåller höga halter av omega 6 och 9 vilket bidrar till att behålla fukten i huden, i kombination med påvisade antioxidanta, cellförnyande och antibakteriella egenskaper gör att svartkumminolja både stärker och återfuktar huden. De bioaktiva beståndsdelarna i svartkumminolja förutom dess fettsyresammasättning, är nigellone och thymoquinone, som har visat sig ha många positiva effekter på huden.
  • Vattenmelonkärnolja är en lätt halvtorr olja som snabbt absorberas av huden. Den innehåller höga halter av linolsyra som hjälper till att lösa upp smuts och orenheter i porerna. Vattenmelonkärnolja har också höga halter av omega 3, 6 och 9, vitamin A, B och E och en mängd mineraler som magnesium järn, koppar och kalium vilket ger en fin lyster till huden utan att den känns fet.
  • Jojobaolja består till stor del av gadoljesyra, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden därav är det den olja som är mest likt hudens eget sebum vilket resulterar i en sammetslen känsla på huden.  Jojobaoljan innehåller även av palmitinsyra, palmitolsyra, oljesyra och erukasyra som verkar utslätande för huden och motverkar uttorkning. Jojobaolja innehåller även vitaminerna A och D samt antioxidanter som hjälper huden att hålla sig frisk och ger fin lyster.
  • Probiotika är en multifunktionell ingrediens som både är bra för huden och förhindrar bakterietillväxt i produkten. Probiotika hjälper till att hålla en god mikroflora på huden, den har också återfuktande och lugnade egenskaper på irriterad hud.
 • Innehåll

  *Aqua (vatten)
  **Nigella Sativa Seed Oil (Svartkumminfröolja, höga halter av omega-6 och 9.)
  **Simmondsia Chinensis Seed Oil  (Jojobaolja är den oljan som är mest lik hudens eget sebum vilket gör att den är balanserande för huden både om du är torr eller fet)
  *Citrullus Lanatus Seed Oil (Vattenmelonkärnolja innehåller höga halter av linolsyra vilket ger en fin lyster till huden)
  **Glycerin, (Växtbaserad palmoljefri fuktgivare)
  **Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (omega-9) går in i djupet på huden, verkar utslätande och återfuktande)
  *Cetearyl Olivate (del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)
  *Lactobacillus Ferment (Fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknik som kimchi. Lactobacillus har också återfuktande egenskaper för huden)
  **Sorbitan Olivate (Del av emulgator från Italiensk olivolja med återfuktande egenskaper)
  *Lactobacillus Ferment Lysate (Fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknink som kimchi, probiotikan har också återfuktande egenskaper för huden)
  *Xylitylglucoside (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare)
  *Anhydroxylitol (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare)
  **Sodium Dehydroacetate, (Milt konserveringsmedel, saltmolekyl. Godkänd av Natrue, ECOCERT och Cosmos.)
  *Tocopherol (E-vitamin, gör att fetterna inte oxiderar. GMO-fri)
  *Acacia Senegal Gum (Naturlig förtjockare från akaciaträdet, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)
  **Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil (Eterisk olja från Bergamott), (bergaptenfri)
  *Xanthan Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)
  *Xylitol (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden mycket potent fuktgivare)
  *Lavandula Angustiflora (Eterisk olja från lavendel)&

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.

Instagram

mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt

Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Missa ingenting!

Ta emot vårt nyhetsmejl "MåBra Nytt" och få del av erbjudanden som bara våra läsare får.


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

Logga in