Dr Sannas Lugnande Ansiktsolja för Torr/Känslig hy 30 ml

Artikelnummer: 43-30303-030
30 ml
399,00 kr
Rabatt
Tillverkare : Dr Sannas
 • 30 ml

  Beskrivning

  Dr Sannas Lugnande Ansiktsolja är speciellt framtagen för dig med torr och känslig hud. Ibland händer det att huden protesterar och blir därför röd och fnasig, eller bara torr och trist. Innehållet i denna olja kan ge dig lystern tillbaka! Den är allergenfri och innehåller bland annat havtorn som är känt för sin lugnande effekt på huden, och jättenattljusolja som innehåller en livsnödvändig fettsyra som både skyddar huden och ger dig en bättre hudkvalitet. En lyxig, dryg olja med naturliga dofter som skonsamt återställer hudens balans.

  Användning

  Applicera 4–6 droppar morgon och kväll på fuktigt ansikte. Efter användning går det utmärkt att komplettera med dina övriga ansiktsprodukter. 

  Om innehållet
  • Havtornsfruktolja Havtornfruktolja innehåller höga halter av antioxidanter som betakaroten, provitamin A, Vitamin E samt omega 7. Havtornsfruktolja har man använd för att förebygga, motverka och reparera solskador, torrhet, åldrad hud, rynkor samt för att stimulera nybildningen av friska hudceller.
  • Jättenattljusolja är en torr olja som innehåller höga halter av GLA som verkar ha en lugnande verkan på huden och används därför ofta vid irriterad hud och hudproblem. GLA ger också fin lyster till huden och hjälper till att skydda hudens barriär för yttre påfrestningar.
  • Avokadoolja har en hög andel av fytosteroler, lecitin, squalene och vitaminerna A och E-vitamin. Dessa ämnen främjar elasticitet och cellförnyelse i huden, vilket gör den utmärkt för torr och mogen hud. Avokadooljans sammansättning av Omega 9, Omega 7 och mättade fettsyror gör att oljan absorberas relativt snabbt trots att den tillhör de fetare oljorna, samtidigt som den är fuktighetsbevarande och mycket mjukgörande.
  • Jojobaolja består till stor del av gadoljesyra, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden därav är det den olja som är mest likt hudens eget sebum vilket resulterar i en sammetslen känsla på huden. Jojobaoljan innehåller även av palmitinsyra, palmitolsyra, oljesyra och erukasyra som verkar utslätande för huden och motverkar uttorkning. Jojobaolja innehåller även vitaminerna A och D samt antioxidanter som hjälper huden att hålla sig frisk och ger fin lyster.
 • Innehåll

  **Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja är den oljan som är mest lik hudens eget sebum vilket gör att den är balanserande för huden både om du är torr eller fet)

  **Carthamus Tinctorius Seed Oil (Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet)

  **Persea Gratissima Oil (Avokadoolja innehåller höga halter av fytosteroler, E-

  A-Vitamin skyddar huden mot uttorkning)

  ** Oenothera Biennis Oil (Jättenattljusolja innehåller höga halter av GLA som lugnar huden)

  **Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (omega-9) går in i djupet på huden, verkar utslätande och återfuktande)

  *Canola Oil (Fraktion av svensk rapsolja som har anti-inflammatoriska egenskaper och som också har en lugnande effekt på reaktiv hud)

  *Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar (GMO-fri)

  *Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarin antioxidant)

  *Helianthus Annuus Seed Oil (solrosolja, del av E-vitamin)

  *Aroma (naturlig växtparym utan allergener)

  **Ekologisk, *Naturlig

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.

Instagram

mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt

Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Missa ingenting!

Ta emot vårt nyhetsmejl "MåBra Nytt" och få del av erbjudanden som bara våra läsare får.


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

Logga in