2019/11/13

Min erfarenhet kring Sanna Ehdins Leverdetox och gallstensrening

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(2 röster)

För ett tags sedan kom äntligen veckan då jag bestämde mig för att göra leverreningen jag funderat länge på att göra.

Det var länge sedan jag läste om den här metoden för första gången. Men först på senare tid jag känt ett behov av det allt eftersom min galla börjat besvära mig i form av illamående. Dessutom har jag märkt hur två vertikala sträck mellan mina ögonbryn, som inom funktionsmedicin är känt som ”leverstreck”, börjat göra sig till känna.

Enligt Sanna Ehdin ska man helst göra en parasitrening innan man påbörjar kuren, vilket visade sig vara mycket relevant i mitt fall då jag veckan innan på min hälsokontroll fick se små parasiter i mitt blod.

Bara en vecka med Holistics UltraDetox-Paket (UltraDetox och UltraBalans) fick mig att må mycket bättre. Alltså en eller två kurer om året med denna kan jag verkligen varmt rekommendera.

Jag följde Sannas instruktioner till punkt och pricka (förutom att jag gjorde det inte på en lördag som hon rekommenderade) och här kommer instruktionerna tagna från hennes sida (https://ehdin.com/leverrening/).

Ingredienser:

  • Epsomsalt
  • Vatten
  • Ekologisk Olivolja
  • Grapefrukt
  • Eventuellt Citron

Leverrenings tillvägagångssätt

Ta inga mediciner eller kosttillskott på reningsdagen. Jag gjorde en grönsaksjuice till frukost och åt kokt råris till lunch. Enligt Sanna hjälper det gallan att bygga upp ett tryck i levern.

Kl. 14: Ät och drick inget efter kl 14. Blanda 4 msk Epsomsalt i 7,5 dl vatten (blir 4 portioner) och ställ i kylskåp.

Kl. 18: Drick 2 dl av den kalla Epsomsaltlösningen (som smakar pekka, men det är det värt för Epsomsaltlösningen hjälper till att öppna gallgångarna och hjälper till att man inte får smärta!).

Kl. 20: Drick 2 dl av den kalla Epsomsaltlösningen.

Kl. 21:45: Gör i ordning olivoljeblandningen:

Häll olivolja i en burk med tätslutande lock. Pressa grapefrukten och citronen (citronen är valfritt, det viktiga är att det är ca 1,5 dl färsk juice). Blanda ner olivoljan, sätt på locket ordentligt och skaka kraftigt tills det blandat sig helt.

Om du behöver gå på toaletten innan läggdags – gör det nu.

Kl 22: Drick hela olivolje-juicemixen inom 5 minuter. Lägg dig med en gång på din högra sida i sängen. Enligt Sanna kommer fler stenar ut ju fortare man lägger sig. Ligg sedan stilla minst 20 minuter.

Nästa morgon:

Kl 6.00/7.00: Ta den tredje dosen espomsaltlösning.

Kl 8.00/9.00: Ta den sista dosen saltlösning.

Det kan hända att du är lite lös i magen på morgonen.

Vid 11-12 tiden kan du börja dricka och äta igen. Men ta det försiktigt med maten i början.

Du kommer kunna se gallstenarna i toaletten, de är vanligen lite gröna men kan vara bruna i olika nyanser.

Vid kl 14 började jag kunna se gallstenarna och jag fick ut ca 25 stycken gallstenar första omgången. Sen fortsatte de komma lite då och då under dagen. Inga mängder. Men det var kul att bli av med.

Sanna själv skriver att första gången hon fick ut dem så fick hon ut över 100 stycken.

Det här är helt min egen erfarenhet, och vill du också göra en sådan här utrensning gör du det på eget ansvar, men helst under uppsikt av en certifierad närings- och funktionsterapeut.

Resultat

Jag känner inte av illamående efter fet mat och på morgnar som jag hade kämpat med en tid. Men förutom denna rening så fortsatte jag sedan efteråt med UltraDetoxen, tog även ÖrtoDetox som också gjorde sitt för att hjälpa min galla. Samtidigt så var/är jag noggrann med att ta matsmältningsenzymer (Helazym från helhetshälsa) och saltsyratillskottet HCL från AlphaPlus till varje måltid.

Det går att bli av med gallbesvär och det är bättre att förebygga innan det blir alltför jobbigt. Så ta hjälp av en bra näringsterapeut idag och bli inspirerad av allt som finns i naturen som kan hjälpa dig och din lever/galla att må bra – igen.

Stort lycka till

Amanda M

Senast ändrad 2019/12/02
Amanda Majava

Inspireras av hur otroligt roligt och enkelt det är att leva hälsosamt och sunt. Var med och diskutera och delge era åsikter.

Trevlig läsning och god hälsa till er alla!

Instagram

mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt

Kontakt

  • Organisationsnr: 556743-0698
  • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
  • Telefon: 0707-540 786
  • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Vi svarar inom 48 h

Missa ingenting!

Ta emot vårt nyhetsmejl "MåBra Nytt" och få del av erbjudanden som bara våra läsare får.


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

Logga in