Dr Sannas Handkräm med Probiotika 75 ml

Artikelnummer: 43-73013-075
75 ml
179,00 kr
Rabatt
Tillverkare : Dr Sannas
 • 75 ml

  Beskrivning

  En skyddande och vårdande handkräm som gör torra händer mjuka samtidigt som den ger en fräsch doft av lindblom och bergamott.

  Handkrämen innehåller bl.a ekologisk havre som visat sig ha anti-inflammatoriska, lugnande egenskaper och ger huden en sidenmatt finish. Kokosolja, raps och tistelolja gör din hud mjuk och smidig samtidigt som den återfuktar och ger dina händer ett skydd mot uttorkning hela dagen. Myrica wax vårdar torra och trasiga nagelband samt motverkar hudsprickor. Probiotika innehåller peptider som hjälper till att hålla en bra fuktbalans i huden.

  Dr Sannas egna ord om innehållet

  Kolloidalt ekologiskt havremjöl är extremt finmalet för att huden ska kunna ta till sig havremjölets alla näringsämnen och hudvårdande egenskaper. Kolloidalt havremjöl har många dokumenterade hudvårdande egenskaper. Mjölet innehåller betaglukan, essentiella fettsyror och peptider som är effektiva antioxidanter och som främjar bildandet av kollagen i huden. Avenantramider som är unikt i havre verkar lugnande på röd irriterad hud. Det ger även en sidenmatt finish på huden.

  Fraktionerad rapsolja innehåller höga halter av fytosteroler och E-vitamin i form av alfa, gamma och beta som har lugnande och återfuktande egenskaper för röd och känslig hud. Ger huden en långvarig mjukgörande effekt.

  Myrica vax utvinns ur lagerbär. Mjukgörande egenskaper för nagelband och motverkar hudsprickor. Lägger sig som ett osynligt skydd på huden utan att det känns fett.

 • Innehåll:
  *Aqua, (Vatten)
  **Carthamus Tinctorius Seed Oil, (Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet)

  **Glycerin, (Växtbaserad palmoljefri fuktgivare)
  *Canola Oil, (Fraktion av svensk rapsolja, anti-inflammatoriska och lugnande egenskaper för huden. Innehåller höga halter a phytosteroler och E-vitamin som skyddar och återställer hudens barriär.)
  **Cocos Nucifera Oil, (Kokosolja, innehåller höga halter av capric, lauric och caprylic acid som mjukgör huden utan att den känns fet. Ger också huden ett yttre skydd.)
  **Brassica Oleracea Italica Seed Oil, (Broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (omega-9) går in i djupet på huden, verkar utslätande och återfuktande.)
  *Cetearyl Olivate, (del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)
  *Lactobacillus Ferment, (Fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknik som kimchi. Lactobacillus har också återfuktande egenskaper för huden)
  *Sorbitan Olivate,  (Del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)
  **Avena Sativa Kernel Flour, (Extra fint malet havremjöl, innehåller beta glucaner som motverkar röd kliande trasig hud.)
  *Myrica Cerifera Fruit Wax, (vax från handplockade myrica bär, skyddar huden mot yttre uttorkning. Lägger sig som ett osynligt skydd på huden och motverkar sprickor och trasiga nagelband.)
  *Xylitylglucoside Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)
  *Sodium Dehydroacetate, (Milt konserveringsmedel, saltmolekyl. Godkänd av Natrue, ECOCERT och Cosmos.)
  *Tocopherol, (E-vitamin, gör att fetterna inte oxiderar. GMO-fri)
  *Acacia Senegal Gum(Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)
  *Anhydroxylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss)
  *Xanthan Gum, (Naturlig förtjockare, gör att krämen blir smidig att smörja på huden)
  *Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, (Eterisk olja från bergamott.)
  *Xylitol, (Del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. En mycket potent fuktgivare som motverkar TEWL Transepidermal waterloss.)
  *Cinnamomum Camphora Lea

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.

Instagram

mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt
mabranaturligt

Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Missa ingenting!

Ta emot vårt nyhetsmejl "MåBra Nytt" och få del av erbjudanden som bara våra läsare får.


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

 • Frågor och Svar
 • Köpvillkor
 • Bra Länkar
 • Fyndhörna
 • Logga in / Skapa konto
 • Kontakta Oss
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Logga in