Leveranstid ca 3-5 arbetsdagar
250 g
Beskrivning
Manuka Lab Manukahonung MGO 525+ är en helt naturlig Mānukahonung från Nya Zeeland. Denna honung är inte vilken honung som helst. Manukahonung produceras genom att honungsbin samlar nektar från manukaträdets blommor. Det är denna unika nektarn från manukaträdets blommor som ger honungen sin antibakteriella effekt då nektarn innehåller det bioaktiva ämnet methylglyoxal (MGO). Manukahonung kallas även “naturens antibiotika” och kan både ätas och smörjas in på kroppen.
Manukahonungen kan bland annat användas till:
- Omslag och behandling av sår där det finns en infektionsrisk.
- Att naturligt stärka immunförsvaret.
- Lindring vid halsont.
MGO KVALITETSMÄRKNING
MGO-klassificeringssystemet utvärderar den naturliga markören av Methylglyoxal, (MGO) och säkerställer renhet och kvalitet. Ju högre MGO-innehåll desto högre kvalitet av honung och ju högre antimikrobiell och lugnande egenskap. MGO-märket på produktens etikett säkrar miniminivåerna av naturlig MGO.
URSPRUNG
- Pålitligt ursprung från Nya Zeeland och Mānukaträdets skogar.
- Det är hållbart skördas vid ursprung och fullt spårbar tillbaka till Nya Zeeland.
- Är oberoende certifierad för äkthet.
- Försäkrar renhet och kvalitet.
- Bevisat växtursprung och potens.
- Avtal om partnerskap.
Användning
1 msk (15 gram).
Honung bör ej konsumeras av barn under ett års ålder.
Tips på användning:
Det är supergott att blanda ner en sked honung i morgongröten, eller smoothien. Eller bara ät den som den är!
Förvaring
Förvaras torrt i rumstemperatur, ej i direkt solljus.
URSPRUNGSLAND
Nya Zeeland