Närande Ansiktsolja för Torr/Mogen hy

Artikelnummer:43-30266-030
30 ml
399,00 kr
Rabatt
 
Tillverkare : Dr Sannas
 
 • 30 ml

  Beskrivning

  Hjälp din hud att återfå sin naturliga spänst med Dr Sannas närande ansiktsolja som är speciellt framtagen för dig med torr och mogen hud. Med åren förlorar huden sin spänst då kan den behöva massor av fukt och näring för att behålla sin elasticitet. Innehållet i denna ansiktsolja främjar hudens elasticitet och ger även ansiktet en vacker lyster! Med doft av naturliga eteriska oljor från ros, rosenträ och geranium

  Användning

  Applicera 4–6 droppar morgon och kväll på fuktigt ansikte. Efter användning går det utmärkt att komplettera med dina övriga ansiktsprodukter. 

  Om innehållet
  • Morotsolja Morotsolja innehåller provitamin A α-, β- och γ-karoten, samt lykopen som omvandlas av kroppen till A-vitamin som är mycket effektiva antioxidanter. Karotenioder är pigmentämnen vilket ger oljan färg som i sin tur ger en fin glow till huden.
  • Avokadoolja har en hög andel av fytosteroler, lecitin, squalene och vitaminerna A och E-vitamin. Dessa ämnen främjar elasticitet och cellförnyelse i huden, vilket gör den utmärkt för torr och mogen hud. Avokadooljans sammansättning av Omega 9, Omega 7 och mättade fettsyror gör att oljan absorberas relativt snabbt trots att den tillhör de fetare oljorna, samtidigt som den är fuktighetsbevarande och mycket mjukgörande.
  • Chiafröolja innehåller den högsta halten av omega 3 av alla vegetabilier i världen. Omega 3 stärker hudens barriär och ökar hudens förmåga att behålla fukt. Chiafröolja absorberas mycket snabbt av huden och ger en fin lyster utan att bli blank.
  • Baobabolja är mycket rik på näringsämnen – innehåller alla tre omega fettsyror: omega 3, 6 och 9, samt innehåller några sällsynta fettsyror och en mängd vitaminer. Den innehåller vitaminerna A, D, E och K, liksom dihydrosterkelsyra, malvalinsyra, arakidsyra, linolsyra, oljesyra, palmitinsyra och stearinsyra. Baobabolja är en av de främsta oljorna för att främja hudens elasticitet.
  • Jojobaolja består till stor del av gadoljesyra, en enkelomättad fettsyra som finns naturligt i huden därav är det den olja som är mest likt hudens eget sebum vilket resulterar i en sammetslen känsla på huden. Jojobaoljan innehåller även av palmitinsyra, palmitolsyra, oljesyra och erukasyra som verkar utslätande för huden och motverkar uttorkning. Jojobaolja innehåller även vitaminerna A och D samt antioxidanter som hjälper huden att hålla sig frisk och ger fin lyster.
 • Innehåll

  **Persea Gratissima Oil (Avokadoolja innehåller höga halter av fytosteroler, E-

  A-Vitamin skyddar huden mot uttorkning)

  **Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja är den oljan som är mest lik hudens eget sebum vilket gör att den är balanserande för huden både om du är torr eller fet)

  **Carthamus Tinctorius Seed Oil (Tistelolja innehåller en hög halt av linolsyra (omega-6) en torrare olja som går ned på djupet och främjar hudens elasticitet)

  **Salvia Hispanica Seed Oil (Chiafröolja innehåller höga halter av Omega 3 och antioxidanter vilket motverkar torr hud)

  **Brassica Oleracea Italica Seed Oil (Broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (omega-9) går in i djupet på huden, verkar utslätande och återfuktande)

  *Canola Oil (Fraktion av svensk rapsolja som har anti-inflammatoriska egenskaper och som också har en lugnande effekt på reaktiv hud)

  **Adansonia Digitata Seed Oil (Baobabolja innehåller A, D och E-vitamin används traditionellt för torr skadad hud)

  **Daucus Carota Seed Oil (Morotsfröolja, karoten och lykopenrik olja, ger fin lyster och främjar hudens elasticitet)

  **Boswelia Carterii Oil (Eterisk olja Frankincense

  *Tocopherol, (E-vitamin, gör att oljorna inte oxiderar (GMO-fri)

  *Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosmarin antioxidant)

  *Helianthus Annuus Seed Oil (solrosolja, del av E-vitamin)

   **Aniba Roseodora Wood oil (Eterisk olja Rosenträ)

  ** Pelargonia Graveolens Flower Oil (Eterisk olja Geranium)

  **Rosa Damascena Flower Oil (eterisk olja Ros)

  ’’Linalool, ’’Citronellol, ’’Geraniol, ’’Citral, ’’Limonene, ’’Eugenol, ’’Benzyl Alcohol, ’’Farnesol

  **Ekologisk, *Naturlig, ’’Del av eterisk olja

 • Recensioner

  Recensioner saknas för denna produkt.

Just Nu Erbjudande

Multikräm med svartvinbärsolja x 2

Multikräm med svartvinbärsolja x 2

Erbjudande! (2 x 100 ml)
449,00 kr

Read more

ÖrtoDetox

ÖrtoDetox

Veckans Erbjudande -15% rabatt (50 ml)
145,00 kr

Read more

ÖrtoRen

ÖrtoRen

Veckans Erbjudande -15% rabatt (50 ml)
145,00 kr

Read more

UltraBalans

UltraBalans

Veckans Erbjudande -15% rabatt (90 kapslar)
190,00 kr

Read more

UltraDetox

UltraDetox

Veckans Erbjudande -15% rabatt (280 gram - 45 portioner)
328,00 kr

Read more

Logga in