Blanda de torra ingredienserna.
Tillsätt kryddorna.
Häll sötningen och kokosoljan i mjölblandningen och rör runt till en kladdig deg.
Knåda ihop till en boll och placera i plastfolie och sätt in i kylskåpet i ca 30 min.
Sätt ugnen på 175 grader.
Klä en bakplåt med bakplåtspapper eller olja in den med kokosolja
Ta ut från kylskåpet.
Dela upp degen i tre delar.
Mjöla bordet med rismjöl och börja försiktigt kavla ut en del i taget.
Spricker degen kan du trycka ihop den med fingrarna. När den blir lite rumsvarm kommer den bli lättare att trycka ut. Men viktigt den inte blir för varm för då blir degen för slapp och svårt att hålla ihop. Så kavla ut den snabbt men försiktigt till önskad storlek.
Tryck ut pepparkakor i önskad form och lägg bitarna på plåten. Den överblivna degen trycker du ihop till en boll och kavlar om igen och trycker ut fler bitar från.
Sätt in i ugnen i 5-10 min.
Under tiden förbered glasyren.
Mixa
björksockret till pulver. Tillsätt kokosoljan och citrronsaften (eventuellt tillsätt mer om du känner det behövs) , smaka av. Mixa ihop.
Häll i en sprits. (Min sprits var sönder - därför det inte ser så snyggt ut på bilden och jag gav upp med att försöka göra det snyggt med sked... ?)
Håll koll på pepparkakorna. De kan lätt brännas. Ta ut dem när de är gyllenbruna.
Låt dem svalna på galler.
Med spritsen kan du trycka ut glasyren, men gör detta en stund innan du tänkt äta dem. Ska du inte äta dem samma dag förvara glasyren i kylskåpet. Tänk på att kokosolja smälter lätt när den blir för varm, men när den är för kall är den svårarbetad. Så håll glasyren i rumstemperatur så blir den mer lättarbetad. Så har du haft den i kylen ta ut den en stund innan det är dags för att garnera.