Bli medlem tillsammans med tusentals av nöjda kunder 🤗 och få 10% rabatt på din första beställning 🤫. Missa inte det🥳! (Endast för nya prenumeranter)

Bra länkar

Att hitta bra information om hälsa på nätet kan vara en ren djungel. Det kan varas vårt att veta vem man kan lita på när man googlar sig fram. 

Så vi hoppas att den här listan av hemsidor vi tror och litar på, sådana vi faktiskt vill använda oss av när vi söker information kommer vara användvar för dig:

Varumärken:

För att läsa om de olika varumärkena och deras produkter så kan du hitta alla på vår varumärkessida.

Hälsoinformation

Svenska sidor:

Alpha-Plus.se är inte bara en av våra bästa leverantörer av hög kvalitativa kosttillskott. Deras grundare Peter Whilelmsson har publicerat flertal fantastiska böcker som vi ofta använder oss av som källmaterial i våra artiklar. De har på sin hemsida mycket informativa hälsoartiklar, om de senaste rönen rörande hälsa, som ständigt uppdateras.

Ehdin.com - Dr. Sanna Ehdins hemsida. Vi använder ofta hennes böcker som källmaterial till många av våra bloggartiklar. Men Dr. Sannas blogg är också full med relevant artiklar med mycket forskning och kliniks erfarenhet bakom sig. Förutom sin egna blogg är också Dr. Sanna grundaren av en av våra mest populära hudvårdsserier i butiken.

Helhetshälsa.se är verkligen proffs, proffs på att tillverka marknadens renaste tillskott. På deras hemsida har de även en mycket bra frågor och svar sida som svarar på många saker man kanske undrar när det kommer till kosttillskott.

Holistic.se är en av våra kosttillskottsleverantörer och de har sedan deras start arbetat hårt för att utbilda i hälsa främst till terapeuter och andra inom branschen. Men nu har de börjat med en mycket informativ podd som alla kan ta del av.

Måbra.se vår egna VD och näringsterapeut Christina Sjöqvists hemsida. Christina har många års kliniks erfarenhet kring att hjälpa människor att må bättre och slippa sina hälsoproblem. På hennes hemsida kan man läsa lite om några av dessa hälsobesvär.

Funktionsmedicinsk tidskrift (hette innan Näringsmedicinsk tidskrift): Visserliggen publicerar de de flesta av deras artiklar inte digitalt utan i en tryckt tidskrift som man kan prenumerar på. Men vi ÄLSKAR den här tidskriften och använder den ofta som källa till våra bloggartiklar. 

Hälsosidorna.se är en sida som funnits länge och innehåller oerhört många hälsoförklarande artiklar. 

Egelska sidor:

För att hitta studier använder vi oss alltid av PubMed. Även om vi kanske först kom på något via en artikel söker vi alltid efter artikelns källa och vart de har hittat sina studier ifrån och dessa studier hittar vi alltid på NCBI PubMed

Dr.Mercolas sida är enormt stor, vi tror det finns verkligen minst en artikel rörande allt som har med hälsa att göra. Uppskattar deras hemsida och artiklar mycket för de är väldigt noga med att hänvisa till studier - mycket förtroende ingivande. Även om vi alltid vill använda studien som grund och källa till många av våra bloggartiklar så använder vi Dr. Mercolas sida för att ibland förstå saker bättre. Vi är också glad att vi nu även erbjuder Dr. Mercolas mycket högkvalitativa produkter i vår butik.

Dr.Axe är visserliggen kiropraktor i botten men han har samlat ett stort gäng av integrerade människor från olika fält och skapat en fantastiskt informativ hemsida om allt möjligt rörande hälsa. Det är enkelt och lättläst.

Dr.Mark Hyman är en annan integrativ läkare som både delar med sig av artiklar, recept och podcasts

Hälsorecept

Svenska sidor

Först och främst vill vi slå ett slag för vår alldeles egna receptbank som bara blir större och större för var månad.

 

 

Kontakt

  • Organisationsnr: 559404-7580

  • Runslingan 20 D • 224 77 Lund

  • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Vi svarar inom 48 h

Mer hos Må Bra Naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.


Fri frakt över 500

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

  • Köpvillkor
  • Bra Länkar
  • Fyndhörna
  • Logga in / Skapa konto
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se