De enda 2 sätten att bli av med candida albicans

10 jan 2022
De enda 2 sätten att bli av med candida albicans

Candida albicans som du kan läsa mer om i artikeln "Så vet du om du har candida albicans" är en jästsvamp som för allt många människor ställer till med onödigt många problem. Och har man drabbats av överväxt av denna jobbiga svamp är det viktigt att bli av med den. Men man måste vara beredd på att det kommer ta sin lilla tid så det gäller att ha tålamod.

Det finns bara två sätt att döda candidan på och det är att svälta ut den och att ta tillskott av svampdödande medel och man behöver vara beredd på att göra både ock i alla fall om man vill ha snabbare resultat.

Svälta ut candidan

Att svälta ut candidan innebär att du ser till att den inte får någon näring. Det som candidan äter av är kolhydrater och framför allt socker. Så det gäller att du gör allt du kan för att undvika alla snabba kolhydrater, framför allt allt socker!
Dessutom är det viktigt att även undvika jäst och mat som kan ha mögelsporer på sig (en del nötter, mögelost, mat som innehåller citronsyra).
Skapa en så bra miljö i kroppen som möjligt genom att äta en antiinflammatorisk, basande kost. (Mer om vilken kost som är bäst när du försöker bli av med candida albicans får du råd om i boken ”Vinn över candida”)

Döda candida med tillskott – svampdödande medel

Börja med dieten som rekommenderas i min bok och sedan efter 1 eller 2 veckor på candidadiet så passar det sig att du börjar med svampdödande medel som du successivt trappar upp.
Tänk på att det är en process som kan ta sin lilla tid, kanske i 6 månader eller mer, och under den här tiden kan det vara bra att variera de svampdödande medlen. Använd 1-3 sorter i ca 1 månad och använd sedan 2-3 andra.

Här kommer en kort översikt på svampdödande medel*

Örter:
Fettsyror:

En längre lista av rekommenderade candida dödande örter finns i boken ”Vinn över candida”

Det är inte ovanligt när man börjar döda candida och andra parasiter att man drabbas av olika utrensningsbiverkningar. Det här är för att många olika toxiner frigörs i kroppen.
Det är helt olika hur länge och hur starkt de här utrensningsbiverkningarna visar sig. I boken ”vinn över candida” kan du lära dig hur du kan minska på utrensningsbesvären.

MåBra
Amanda Majava

*Tänk på att inte ta svampdödande medel tillsammans med maten då många av dem också fungerar som bitterämnen som hjälper till med matsmältningen. Ta dem istället mellan måltiderna.

 

Dela artikel:

Amanda Majava

Taggar:

Kontakt

 • Organisationsnr: 556743-0698
 • Odens Tvärgränd 12 • 231 42 Trelleborg
 • Telefon: 0707-540 786
 • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi svarar inom 48 h

Mer hos MåBra naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.

Aktivera javascript för att skicka detta formulär


Fri frakt över 300

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

 • Frågor och Svar
 • Köpvillkor
 • Bra Länkar
 • Fyndhörna
 • Logga in / Skapa konto
 • Kontakta Oss
 • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se