Börja med att separera äggen.
Vispa äggvitan poröst häll i 0,5 dl Kokossocker och vispa tillsammans med äggvitan.
Vispa äggulan med resterande 0,5 dl Kokossocker. Häll även i vaniljpulvret och vispa runt.
Blanda de torra ingredienserna tillsammans, mandelmjöl, potatismjöl, psylliumfröskal och bakpulver.
Vänd ner äggvitan bland de torra ingredienserna. Rör runt ordentligt.
Häll ner ägguleblandningen i smeten och rör runt ordentligt försök undvika klumpar.
Smält ghee och häll nere i smeten och rör runt.
Smöra och bröa en springform med ghee och riven kokos.
Häll smeten i springformen.
Låt smeten stå och svälla ett tag ca 15 min.
Sätt in i ugnen. Låt stå i ugnen i ca 40 min. Tills den är gyllenbrun. Känn med en provsticka. Den ska vara torr när den kommer ut. Skulle den vara kladdig, sätt på alumninumfolie och låt stå i 5-10 minuter till i ugnen.
Ta ut ur ugnen och låt den svalna helt.
Tina blåbär och eventuellt vinbär, ifall de är frysta, i en kastrull på svag värme.
Mosa banan. Mixa ihop med bären till en jämn smet. Häll i kokossocker och vaniljpulver för smak och mer sötma om du vill.
Dela kakan i två delar med en vass kniv. Vänd försiktigt bort toppen och smeta på blåbärssylten och lägg på toppen igen.
Vispa kokosgrädde.
Garnera med kokosgrädde, blåbär, riven choklad eller annat du vill ha på innan servering