Sätt ugnen på 175 g
Vispa äggvita. Inte nödvändigtvis så hårt att det blir stelt.
Blanda bakpulver och mandelmjöl, tillsätt i äggviteblandningen och rör om.
Smörj in ett bakplåtspapper som du lagt på en bakplåt.
Klicka sedan ut jämna storlekar av smeten (ca 10 st) med en sked och forma så de blir så runda som möjligt med skeden.
Sätt in i ugnen i 10 min. Gör under tiden fyllningen.
Vispa gulan och
kokosnektar, vanilj och
kakao. Tillsätt det rumstemperade ghee och vispa till en jämn och kladdig smet.
Ta ut bottnarna och låt svlana.
Klicka ut fyllningen på bottnarna.
Sätt in i frysen så de kan stelna lite grann.
Smält under tiden mörka chokladen i ett vattenbad.
Ta ut kakorna ur frysen och doppa i vattenbadet. Alternativt häll chokladen över dem med en sked. Gör det du tycker fungerar bäst.
Låt dem stelna i kylskåp.
Klart!