För att göra Pannakakorna: Börja med lägga linfröna i 6 msk vatten, för att skapa ett vegetabilskt alternativ till ägg som är riktigt gott. Ställ åt sidan och låt dra ett tag (ca 15 min) tills det blivit en klibbig massa. Skulle du behöva skynda på processen kan du sjuda det på spisen i en kastrull.
Blanda sedan bovetemjöl, rismjöl och
salt.
Häll sedan i vattnet pö om pö under omrörning. Vispa hela tiden smeten slät, fri från klumpar.
Tillsätt sedan linfröägget i smeten och rör om.
Låt den dra medan du påbörjar med svampstuvningen.
Hacka löken och fräs försiktigt i ett stekjärn.
Stek även kantarellerna.
Gör redningen genom att blanda ut tapioca i havregrädden.
Tillsätt redningen och vinet i svampröran och sjud.
Krydda med salt, peppar och persilja.
Stek pannkakorna i en non-stick-panna på medelvärme.
Fyll pannkakorna med svampstuvningen, rulla ihop och pannkakorna har förvandlats till crêpes.
Kör dem i ugnen i ca 10-15 min på 175°.