Majsknäckebröd
Super easy
Cheap

Gott och hälsosamt knäckebröd! Ett glutenfri klassiker som är riktigt enkel att göra och kan varieras efter fantasi, kryddor och frön kan bytas ut efter skafferi. (Nästan, undvik krossade linfrön.) Receptet räcker till två plåtar.

Kategori: Frukost Bröd

Du behöver:

För 4 person(er)

Recept

0.5 dl Ghee
2 dl Majsmjöl
1 dl Sesamfrön
1 dl Solroskärnor
1 dl Linfrön
2.5 dl Kokande Vatten
Flingsalt

Gör så här:

  1. Blanda smält ghee eller olja och vatten med alla torra ingredienser och lägg ut degen uppdelat på två plåtar med bakplåtspapper. 
  2. Kavla degen jämn och tunn med ett bakplåtspapper emellan degen och kaveln. 
  3. Strö över flingsalt och mer frön om du önskar. Kavla lätt lite till så de fastnar.
  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 50 min i 150 °. Skär i rutor innan du sätter in i ugnen eller bryt i lagom stora bitar efter du har tagit ut den. Ta bort den snabbt från pappret så den inte fastnar.

Bli först att kommentera

Your email address is not used in any manner

Dela det här receptet

Kontakt

  • Organisationsnr: 559404-7580

  • Runslingan 20 D • 224 77 Lund

  • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Vi svarar inom 48 h

Mer hos Må Bra Naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.


Fri frakt över 500

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

  • Köpvillkor
  • Bra Länkar
  • Fyndhörna
  • Logga in / Skapa konto
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se