Glutenfria Saffransbullar med Mandelgömma hör sig verkligen hemma på buffébordet till vinterbjudningar. Vi har i receptet valt att använda Xylitol och Rårissirap för att minska på fruktosen. Men om du föredrar kan du använda kokossocker och honung eller lönnsirap istället.
Kategori: | Fika & Desserter Detox Paleo Keto |
För 4 person(er)
2.5 dl Mandelmjöl |
1 dl Durramjöl |
3 msk Psylliumfröskal |
2 tsk Bakpulver |
2 st Ägg, sepererade |
0.5 dl Xylitol, kan ev bytas ut mot kokossocker |
0.5 dl Ghee, smält - kan bytas ut mot kokosolja |
1 paket Saffran |
0.5 dl Kokosmjölk |
2 nypor Himalaysalt |
0.5 dl Rårissirap, glutenfri - kan ev bytas ut mot honung eller lönnsirap |
3 msk Mandelmjöl |
1 msk Kokosmjölk, ev 1 msk mer |
2 msk Rårissirap, glutenfri - kan ev bytas ut mot honung eller lönnsirap |
2 tsk Kardemumma, malen |
0.5 tsk Äkta Vaniljpulver |