Bananbröd
Super easy
Cheap

Man kan aldrig bli trött på bananbröd. Här är ett glutenfritt bananbröd som passar till många olika tillfällen. 

Kategori: Bröd

Du behöver:

För 4 person(er)

Bröd

2 st Ägg
3 st Bananer (mosade)
1 dl Mandelmjöl
1 dl Ghee eller kokosolja
1 dl Durramjöl
1 dl Rismjöl
2 msk Tapioca
1 msk Psylliumfröskal
1.5 tsk Bakpulver
1 tsk salt

Gör så här:

  1. Mosa bananerna. Vispa ägget. Du kan också mixa allt i en blender så går det snabbare.
  2. bananbrod2
  3. Blanda mjölkerna med salt, psylliumfröskal och bakpulver.
  4. Häll mjölblandningen i banan/äggröran. 
  5. Häll i ghee.
  6. I en smörjd brödform sätt i bakplåtspapper så det blir enkelt att ta ur.
  7. Häll över smeten och låt vara i ugnen i 175 ° 1 timme och 15 minuter, tills den har fått en gyllene färg och känns okej när du provar med en sticka.
  8. Låt den svalna utanför ugnen i 15 minuter före du serverar den.
  9. Eventuellt kan du krossa valnötter och ha i brödet!

Bli först att kommentera

Your email address is not used in any manner

Dela det här receptet

Kontakt

  • Organisationsnr: 559404-7580

  • Runslingan 20 D • 224 77 Lund

  • Mejla oss gärna: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

  • Vi svarar inom 48 h

Mer hos Må Bra Naturligt

Missa ingenting & få 10% rabatt!

Få 10% rabatt på ditt nästa köp när du börjar prenumerera på våra nyhetsbrev! Håll koll på alla våra erbjudanden och ta del av särskilda erbjudande bara för de som får vårt nyhetsbrev.


Fri frakt över 500

Snabba leveranser

Trygg betalning

Kunnig personal

  • Köpvillkor
  • Bra Länkar
  • Fyndhörna
  • Logga in / Skapa konto
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Webbsida av Joomlaproffs.se