Banan-Carob Paj
Super easy
Fairly cheap
Mumsig rawdood paj som går snabbt att mixa ihop, Den har en god smak av nötter, carob och banan - perfekt när man inte har så mycket tid att göra något mer komplicerat men ändå vill ha något gott efter maten med familjen.
Kategori: | Fika & Desserter Rawfood |
Seasons |
Du behöver:
Pajbotten
1 dl Pecannötter |
0.5 dl Valnötter |
1 tsk Kokosolja |
1 tsk Vaniljpulver |
1 tsk Carobpulver |
4 st Dadlar |
Fyllning
1 st Banan |
1.5 msk Kokosolja |
1 msk Kokosnektar |
1 tsk Äkta vaniljpulver |
Garnering
1 näve Blåbär |
Bipollen efter behag |
Gör så här:
- Mixa nötterna, kokosoljan, vaniljen, dadlarna och caroben till botten i en matberedare till en jämn klump. Tryck ut i en liten form.
- Mixa kokosolja, kokosnektar, banan och vanilj till fyllningen i en matberedare och häll i formen ovanpå bottnen.
- Garnera med blåbär och bipollen.
- Njut!